КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Спонзорства и Донации


2008
СПОНЗОРСТВА ДОНАЦИИ
Златен спонзор на Охридско лето 2008 Уредување на околината на Смоларските водопади во Ново Село
Главен спонзор на Струмичкиот карневал 2008 Повеќе донации за основни училишта и здравствени установи во форма на опрема, материјали и финансиски средства
Спонзор на Македонска Тениска Федерација Донација за Стопанска Комора на Македонија
Стипендија за младиот Марко Чаласан – македонскиот компјутерски генијалец Донации за голем број здруженија и асоцијации за редовни годишни активности
Стипендија за младиот пливач Петровски Дамјан  
Спонзор на детскиот музички фестивал „Поточиња“  
Спонзор на Албанскиот национален театар во Дебар  
Спонзор на Детскиот Културен Центар во Скопје  
Покровител на Театарот Војдан Чернодрински во Прилеп  
Генерален спонзор на Малешевските средби во Пехчево и многу други