header image

Соработка со компании, корисници на услуги на Фондот Иновации и Технолошки развој

Промотивен пакет на Стопанска банка АД Скопје за соработка со компании, корисници на услуги на Фондот Иновации и Технолошки развој кои се избрани за финансиска поддршка од страна на ФИТР


Пакетот содржи финансирање и други банкарски производи и услуги:

  • Основна и наменска трансакциска сметка за вршење плаќања во домашниот платен промет – без надомест за отвaрање на сметка
  • Дозволено пречекорување на денарска сметка со минимална провизија за одобрување
  • Пристап на Е-banking и М-banking сервиси и повластени провизии за трансакции преку Е-banking сервисот– до 70% пониски од оние на шалтер
  • VISA бизнис картичка – без надомест за годишна членарина за првата година од користењето
  • Кредитни линии, краткорочни и среднорочни кредити за финансирање на обртен капитал, како и долгорочни кредити за финансирање на инвестиции со промотивни услови
  • Посветен советник за бизнис клиенти

Посетете една од нашите филијали или закажете термин за средба преку Контакт центарот на Банката на (02)3100 109 во секое време од денот.

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.