e-com image

Листа на активни e-commerce трговци

 

Aктивните e-commerce трговци кои го користат сервисот на Стопанска Банка

 

ТРГОВЦИ

КАТЕГОРИЈА

DURMO TURS

автобуски билети

AUTOFILTER

автоделови и сервис

AGROMARKET

агрокултурни дејности

IGN MAGRO AGROHEMIKAL

агрокултурни дејности

LOTULS

алати

INFORM

апликации,игри

ADVANCE MEDIA

бела техника, покуќнина

BEKO

бела техника, покуќнина

RIMEKO

бела техника, покуќнина

LIAL

бела техника, покуќнина

TEHNOMARKET

бела техника, покуќнина

AGROTEHNA

бела техника, покуќнина

GOLDEN SOLUSHN

бела техника, покуќнина

PIZZA HOT DELIVERY

брза храна,сендвичари

SARA FASHION

бутик за женска облека

ATELJE ANTONIJA RISTOVSKA

бутик за женска облека

LUKSANTIKA

бутик за женска облека

MNLD TRADING

водовод,опрема за греење

MILKUZ

водовод,опрема за греење

VIB TREJDING GRUP

водовод,опрема за греење

AGENS

гифт шоп

EKID DOOEL

гифт шоп

LELEKOVI TP

гифт шоп

NIKO ICT GROUP

греење, водоводни инсталации и изведувачи на клима

TERMO SISTEM

греење, водоводни инсталации и изведувачи на клима

ALIBI 2010

греење, водоводни инсталации и изведувачи на клима

BISER IMPORT

Детска продавница

BUZALKOVSKI GROUP

Детска продавница

HIGH LEVEL TRAN.INSTITUTE

едукација/школски центри

KUPIKURS

едукација/школски центри

PRAKTIKUM

едукација/школски центри

ELEKTRONABAVA

електрични делови,бела техника,акустика и расвета

LOGING

електрични делови,бела техника,акустика и расвета

ELING

електрични делови,бела техника,акустика и расвета

A.D.J

книги,весници и списанија

KTITOR

колонијални продавници и супермаркет

PAKET MARKET

колонијални продавници и супермаркет

ELIT KOM KOMPJUTERS

компјутери, компјутерска периферна опрема, софтвер

PIX PLUS TRADE

компјутери, компјутерска периферна опрема, софтвер

PREMIUM COMPUTERS

компјутери, компјутерска периферна опрема, софтвер

SETEK SE OD TEHINKA

компјутери, компјутерска периферна опрема, софтвер

VENIKOM SOFTVER

компјутери, компјутерска периферна опрема, софтвер

AMC

компјутери, компјутерска периферна опрема, софтвер

NIKO

компјутери, компјутерска периферна опрема, софтвер

IKT-AKT SKOPJE

консалтинг  услуги

NEXT BILLIONAIRES

консалтинг  услуги

GROUPER

маркетинг услуги

JAVEN ADVERTAJZING DOOEL

маркетинг услуги

GRUP POINT/KUPINAPOPUST

маркетинг услуги

TEMPOMAK INTERNACIONAL

мебел/јоги душеци

JUGOEKSPORT STIL

мебел/јоги душеци

MEBEL VI

мебел/јоги душеци

DIVANO STIL

мебел/јоги душеци

HOME&HOTELS DOOEL

месара

E-PAY

нефинансиски институции,девизи,трансвер на пари

ARMARIUM GRUP

облека

MALI TIM DIZAJN/E-COMMERC

обувки

OPTIKA FOKUS SM

оптика

KROACIJA OSIGURUVANJE

осигурување, регистрација на возила

EUROLINK OSIGURUVANJE

осигурување, регистрација на возила

WINNER VIENNA INSURANCE

осигурување, регистрација на возила

ALBSIG AD SKOPJE

осигурување, регистрација на возила

TELESHOP

останати услуги

SARASPORT BISTRO

останати услуги

JU MKC SKOPJE

останати услуги

VENDER GRUP

останати услуги

FITKIT

останати услуги

DURIS

парфимерија / козметички услуги

HARBINI KOZMETIKA

парфимерија / козметички услуги

LEON 95/KUPUVAME ZAEDNO

прoдавници за алкохол

KRS

продавница за играчки

KUPI IGRACKA IVOTE

продавница за играчки

KONGRESEN SERVISEN CENTAR

продавница за книги

IKONA IVOTE

продавница за книги

IVOTE

продавница за книги

EXTREME INTIMO

продавница за машка и женска облека

BONTEES

продавница за машка и женска облека

FRIDAYSHOP

продавница за машка и женска облека

BEROVKO.MK

продавница за разновидна храна,месара

VITALIA

продавница за разновидна храна,месара

ROJAL VEBLAB

процесинг центар

BLU SITI

раз. прода. за доопремување на куќа  и санитарија

BATO&DIVAJN SKOPJE

различен вид на печатење и издавање на материјали

AJDI DIZAJN 2012

различен вид на печатење и издавање на материјали

TEHNOPOLIS

разновидна ,продавница  и железарија

TERMALIFT

разновидна ,продавница  и железарија

AS GROUP STORE

разновидна ,продавница  и железарија

EKUPI

разновидна ,продавница  и железарија

R3 INFOMEDIA

разновидна ,продавница  и железарија

SHAR EXPRES RAMADAN DOOEL

рент-а-кар

KLIKNI JADI

ресторан / пицерија

NISKOGRADBA BITOLA

санитарија,електрика и зелезарија

IPTV BALKAN

сателитска опрема

IPTVMEDIA DOOEL

сателитска опрема

KDS KABELNET DOO

сателитска опрема

BLIZOO

сателитска опрема

UNET ULTRANET

софтвер

VIRTEK PLUS

софтвер

SMART IDEA

специјализирана продавница/санитарија ,плочки

KUPI OD DOMA

специјализирана продавница/санитарија ,плочки

AMARETI DOLCE

специјализирана продавница/санитарија ,плочки

BIROFINGER

специјализирана продавница/санитарија ,плочки

PECAT PLUS

специјализирана продавница/санитарија ,плочки

MASTER SPORT/E COMMERCE

спортска опрема

MINIST. ZA FINANSII NA RM

такси од владата

TEATAR KOMEDIJA

театар

TELEKOM

телекомуникациски услуги

ONE VIP DOO

телекомуникациски услуги

IKS TELEKOM/E-COMERCE

телекомуникациски услуги

SEMPL EMPAER

тенди,настрешници

ATLAS KORPORATION

туристички агенции

T.A. ARIES

туристички агенции

AS TRANS

туристички агенции

SAVANA

туристички агенции

BT MAKEDONIJA /HRG

туристички агенции

GO TRAVEL

туристички агенции

HOTEL PAMELA

туристички агенции

B-WATCH

украсен накит, златара,часовници

MAKEDONSKO KREDITNO BIRO

финансиски институции

ZDRUZ. NA GRAGJANI LEGIS

фондација

JASMINA PRODUKCIJA

фото студио

IVAMA TRADE

фото студио

SITI MALL NOKS DOOEL

хемиско чистење

AD INEKS GORICA OHRID

хотел

VJU IN BUTIK HOTEL

хотел

JUGOTON REKORDS

цд-шоп

MAKO CIGRE

Членство во организации

 

 

 

Туристички ангенции
Savana
HGR