КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

КОРИСНИЧКИ УПАТСТВА

 

 

УПАТСТВА ЗА ИНСТАЛАЦИЈА НА СЕРТИФИКАТ НА УСБ ТОКЕН

Упатство за инсталација на дигитален сертификат од УСБ Токен е-Pass 2003

Упатство за инсталација на ПКИ сертификатот

 

 

УПАТСТВА ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА УСБ ТОКЕНОТ

Упатство за купо-продажба на девизи на e-banking

Упатство за девизни плаќања на e-banking

Е-banking сигурносни инструкции

 

За помош при користење на e-banking сервисот обратете се на нашиот 24 часовен Контакт центар на (02) 3100 109


        За подетални информации, забелешки и рекламации испратете e-mail на адресата kontaktcentar@stb.com.mk