КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

10.02.2017

 

VISA Gold, привилегија за 2017та година

 

VISA Gold е златна пропусница за многу придобивки!

Како дел од Golden Club корисниците на VISA Gold кредитната картичка добиваат пакет на поволности, попусти, ексклузивни придобивки, бесплатна VISA Gold дебитна картичка и приоритетна услуга во дел од филијалите на Банката, како и Cash back програма, која ви овозможува секој месец да добиете 1% од потрошениот износ, за минимум месечни трансакции во износ од 10.000денари.


ПРОМОТИВНО: За сите апликации одобрени до 31.12.2017 година ќе се применува намалена годишна каматна стапка од 6,9%, до крајот на 2017 година. Затоа, колку порано ја добиете Вашата VISA Gold кредитна картичка, толку подолго ќе уживате во придобивките.

 

За поволностите на Golden Club како и листата на филијали со приоритетна услуга посетете го овој линк. Поднесете барање во секое време online или преку Ало кредит на 15110 или посетете една од нашите филијали.

 

По истекот на промотивната понуда во примена ќе биде редовната годишна каматна стапка од 10.13% за клиенти кои платата ја примаат во Стопанска банка.

Повеќе информации за производот можете да најдете на следниот линк.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна