КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

15.03.2016

 

VISA кредитни картички со 5.9% каматна стапка

 

Освежете го вашиот буџет со нова VISA кредитна картичка и купувајте до крајот на годината со годишна каматна стапка од 5.9%.

VISA кредитните картички со новите дизајни, нивната бесконтактна функција со која може да се купува за еден момент без ПИН до 1.100 денари сега се уште поатрактивни. За сите апликации во периодот од 15.03 до 31.05 за VISA кредитна картичка Банката одобрува годишна каматна стапка од 5.9% за сите купувања до крајот на годината.

Аплицирањето е брзо и лесно и достапно 24/7 преку 15110 или преку интернет и секако во нашите филијали каде референтите за продажба можат да ви понудат совети и препораки за управување со личните финансии и како најдобро да ја искористите оваа понуда.

Не заборавајте, VISA картичките од Стопанска банка се првите во Македонија кои го имаат 3D Secure стандардот за безбедно купување преку интернет со што добивате комплетна услуга во вашиот паричник.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна