header image

Станбен понуда март 2017

16.03.2017

 

Станбен кредит без нотарски трошоци

 

За голема одлука како што е станбениот кредит и купувањето на свој дом потребна е поддршка, разбирање и партнерство. Токму тоа Стопанска банка АД - Скопје го нуди за своите клиенти повеќе од 70 години.

Како Банка која има исплатено најголем број на станбени кредити во Македонија имаме непроценливо искуство и истото го прелеваме во понудата за станбени кредити која постојано се надградува и подобрува.

Станбениот кредит со еднакви каматни стапки во МКД и во ЕУР во периодот од 16.03 до 15.06.2017 дополнително нуди сите одобрени апликации да бидат со 0денари за нотарски, административни и трошоци за проценка. Со ова значајно финансиско олеснување даваме поддршка на клиентите кои избрале да купат свој дом со кредит од Стопанска банка АД - Скопје.

 

Нашите референти за продажба во филијалите на Банката и во 24/7 контакт центарот можат да одговорат на вашите прашања и да ви помогнат во изборот на соодветното решение за вашиот семеен буџет. Процесот на аплицирање можете да го започнете веднаш тука.

 

Стопанска банка АД - Скопје

Добредојдовте дома

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.