header image

Станбен кредит - нова промотивна понуда

 

13.04.2017

 

Станбен кредит - нова промотивна понуда

 

Почитувани клиенти,

 

Во потрагата по нов дом за моментите кои сакате да траат вечно, Стопанска банка АД - Скопје ви излегува во пресрет со понудата на станбени кредити прилагодени на потребите и можностите на сите наши клиенти. Дополнително, сите одобрени кредитни барања до 15.06.2017 година ќе добијат намалени каматни стапки гарантирани за првите 5 години, поточно 4% за првите три години и 4.3% за останатите две години.

Понудата вклучува и 100% ослободување од иницијалните трошоци поврзани со кредитот, односно нотарски, административни и трошоци за процена. Процедурата е брза и едноставна, особено за клиентите кои платата ја примаат преку Стопанска банка. 

 

Побарајте пример пресметка во една од нашите филијали или поднесете барање во секое време преку интернет.

 

Стопанска банка АД - Скопје

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ДОМА

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.