КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

28.12.2018

 

Соопштение за работно време на филијалите

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод Новогодишните и Божиќните празници, филијалите на Стопанска банка АД - Скопје нема да работат на 01.01.2019 (вторник) и 07.01.2019 (понеделник). На 02.01.2019 (среда) сите филијали на Банката ќе работат до 16 часот.

 

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат празниците.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна