КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

06.05.2019

 

Соопштение за работно време на филијали 07.05.2019

 

 

Почитувани клиенти,
 
Ве известуваме дека по повод посетата на Папата Франциск во Скопје на 07.05.2019 (вторник), по препорака на владата на Република Северна Македонија нема да работат следните филијали на Стопанска банка АД - Скопје:

- Филијала ГТЦ
- Филијала Младина
- Филијала Клиники
- Филијала Мајка Тереза и
- ibank store филијалата
 
Останатите филијали ќе работат со редовно работно време.

Стопанска банка АД - Скопје
75 години На ваша страна