КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

 

21.05.2018

 

Соопштение за неработни денови - Св. Кирил и Методиј и Духовден

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник „Св. Кирил и Методиј“ и православниот празник „Духовден“, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на

24.05.2018 (четврток) и 25.05.2018 (петок).

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна