КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

08.12.2018

 

Соопштение за неработен ден - Св. Климент Охридски

 

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Св. Климент Охридски, филијалите на Стопанска банка АД Скопје нема да работат на 08.12.2018 (сабота).

 

Стопанска банка АД - Скопје

 

На ваша страна