header image

Соопштение за неработен ден 28.08.2018

27.08.2018

 

28.08 (вторник) неработен ден за филијалите на Банката

 

Почитувани,

по повод празникот Пресвета Богородица ве известуваме дека филијалите на Банката нема да работат на ден вторник, 28.08.2018.
На располагање ги имате i-bank услугите достапни 24/7, банкоматите и платежните картички прифатени во широката трговска мрежа.

Вработените на Банката ви го честитаат празникот.

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на