header image

Соопштение за неработен ден, 08.09. сабота

07.09.2018

 

Соопштение за неработен ден, 08.09 сабота

 

Почитувани,

 

Ве информираме дека по повод претстојниот државен празник - Ден на независноста, филијалите на Стопанска банка АД - Скопје нема да работат на ден 08.09.2018 (сабота).

На располагање ви остануваат i-bank услугите достапни 24/7 (e-banking, m-banking, phone banking), банкоматите како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат платежните картички од Стопанска банка.

 

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на