header image

Соопштение за надградба во повисока верзија на TLS протокол

04.03.2019

 

Соопштение за надградба во повисока верзија на TLS протокол

 

Почитувани клиенти,

 

Ве информираме дека од 1.4.2019 до веб-страната на СБ ќе можете да пристапите единствено од пребарувачи кои го поддржуваат безбедносниот стандард TLS верзија 1.1 или повисоки верзии. За повеќе информации за промените, кликнете тука.

 

Стопанска банка АД – Скопје

75 години на Ваша страна“

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на