header image

Соопштение за надградба на системите на СБ

16.11.2018

 

Соопштение за надградба на системите на СБ - 19.11.2018

 

Почитувани,


Стопанска банка АД - Скопје во склоп на редовните надградби на информатичката технологија со која располага, најавува дека на 19.11 во раните утрински часови по 2 часот може да се соочите со краткотрајна недостапност на некои од нашите сервиси: POS терминали кај трговци, АТМ-и веб сервиси и сл.

 

Однапред ви благорадиме на разбирањето и се извинуваме за можни непријатности за време на прекините.

 

Со почит

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на