header image

Соопштение за надградба на e-banking 08/05/2018

08.05.2018

 

Соопштение за надградба на e-banking сервисот 08/05/2018

 

Почитувани клиенти,

 

Би сакале да Ве информираме дека Банката планира надградба на e-banking системот на 08/05/2018 од 21 часот што ќе предизвика отежнат пристап до i-bank услугите на Банката. Достапни на користење 24/7 Ви остануваат нашата мрежа на банкомати и трговци, како и нашиот Контакт Центар 02/3100-109. Ви благодариме на разбирањето.

 

Стопанска банка АД – Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на