header image

Соопштение за исплата на априлски пензии

24.04.2019

 

Исплата на априлските пензии на 30.04

 

Почитувани,

Ве известуваме дека Стопанска банка АД – Скопје, на 30-ти април 2019 (вторник), ќе изврши исплата на априлските пензии за оние пензионери кои својата пензија ја примаат од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Северна Македонија (ФПИОСМ) на нивна денарска сметка во Стопанска банка АД-Скопје.  

По исплата на априлските пензии, останува во примена редовната динамика за исплата на пензиите на првиот работен ден во месецот

За повеќе информации, обратете се во Филијалите на Банката или во 24/7 Контакт Центарот (02) 3100 109.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на