header image

Соопштение за филијала Веро Центар

 

 

17.08.2021

 

Соопштение за филијала Веро Центар 

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека од 16.08.2021 (понеделник) влезот на клиенти во филијала Веро Центар е контролиран од страна на обезбедувањето и редарите од трговскиот центар Веро Центар согласно најновите епидемиолошки мерки на Владата.

 

Влез на клиенти:

  • Со потврда за прележан коронавирус во последните 45 дена или
  • Сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот SARS-CoV-2, односно примена најмалку прва доза вакцина.

 

Ви благодариме на разбирањето!

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на