header image

Работно време Сабота 28.03 - посебен режим за исплата на пензиите

24.03.2020

 

Работно време Сабота 28.03 - посебен режим за исплата на пензиите

 

Почитувани, согласно најавата, исплатата на мартовските пензии на шалтер ќе биде овозможено од сабота 28.03.2020 поради што Банката најавува посебен режим за работа.

Сите 55 филијали на Банката ќе бидат отворени од 09 до 13:30 часот. Во овој број на филијали влегуваат и филијалите кои вообичаено не работат во сабота.

Ги повикуваме клиентите корисници на пензии да ги користат дебитните картички, банкоматите и да избегнуваат посета на филијалите. Доколку веќе мора да ја посетат филијалата, да поднесат барање за изработка на бесплатна дебитна картичка за полесно располагање со средствата во претстојниот период.

55 филијали на Банката ќе работат во сабота 28.03 додека исклучени се и понатаму 10те филијали кои веќе 2 недели поради вонредната состојба не работат со клиенти.

Затворени филијали остануваат:

  • Тетово 2
  • Клиники
  • Карпош 4
  • Ѓорче Петров
  • Мајка Тереза
  • Ново Лисиче
  • Веро Центар
  • Битпазар
  • i-bank store
  • Расадник

Стопанска банка АД - Скопје

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.