КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

05.04.2018

 

Пролетна кредитна понуда

 

Почитувани клиенти,

 

Со почетокот на месецот, Стопанска банка АД – Скопје на пазарот излезе со следните 3 кредитни производи со промотивни атрактивни понуди:

 

  1. СТАНБЕН КРЕДИТ – промотивна понуда за сите нови барања од 01.04 до 31.07.2018г. БЕЗ нотарски, административни и трошоци за процена и со гарантирани каматни стапки за првите 5 години.
  2. ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ – промотивна понуда за сите нови барања од 01.04 до 31.07.2018г. БЕЗ административни трошоци и со гарантирана годишна каматна стапка од 6% за првите 2 години.
  3. VISA Star и VISA Vero кредитни картички – промотивна понуда за сите нови барања од 01.04 – 15.06.2018г. со годишна каматна стапка од 5.9% за сите трансакции до крајот на годината.

 

За дополнителни информации во врска со понудите, може да се информирате во Контакт центарот на (02) 3100 109 или филијалите на Банката.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна