header image

Потрошувачки кредит со 2 години гарантирана каматна стапка

 

 

13.04.2017

 

Потрошувачки кредит со 2 години гарантирана каматна стапка

 

Почитувани клиенти,

 

Потрошувачкиот кредит од Стопанска банка е еден од најпопуларните производи и како таков постојано го подобруваме согласно пазарните потреби. Во периодот од 01.04.-30.06.2017 Банката за сите одобрени барања обезбеди 2 години гарантирана каматна стапка во износ од 6% годишно како и 100% ослободување од административните трошоци.


На тој начин, клиентите кои сакаат да поднесат барање за нов кредит до 15.000евра без обезбедување или да рефинансираат постојни кредитни производи од Банката или од други банки во РМ можат да добијат кредит со еднакви месечни рати во првите 24 месеци и подобро да го планираат семејниот буџет.

Дополнителна предност во процесот на аплицирање и одобрување имаат клиентите кои платата ја добиваат преку Стопанска банка, односно се дел од Плата+ семејството на клиенти.

 

Барање за кредит може да се поднесе преку:

  • филијалите на Банката
  • 24/7 телефонскиот сервис АлоКредит - 15110
  • 24/7 интернет сервисот apply.stb.com.mk 

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.