header image

Потрошувачки кредит 2017

01.02.2017

 

Потрошувачки кредит без административни трошоци и со гарантирана каматна стапка за првата година

 

Почитувани,

потрошувачкиот кредит е еден од најчесто користените кредитни производи во Стопанска банка од повеќе причини - можноста да се добие за 30минути од поднесување на барање, можноста да се поднесе барање преку телефон или online но секако и поради атрактивните услови кои се нудат. Во периодот од 01.02 до 31.03.2017 сите поднесени барања добиваат 100% попуст на административните трошоци, како и 6% фиксна каматна стапка за првата година, за клиенти приматели на плата/пензија во СБ или клиенти кои не се приматели на плата/пензија во СБ но имаат добра кредитна историја од минимум 36 месеци.


Повелете во една од нашите филијали на консулатции со кредитните референти, а во меѓувреме изберете си износ на кредит во рамки на вашите можности користејќи го калкулаторот за кредити на овој линк. Повеќе информации и карактеристиките на производот можете да најдете на следниот линк додека Online апликација може да поднесете на следниот линк. Секако, нашиот АЛО КРЕДИТ сервис е достапен 24/7 на 15110.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.