КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

 

24.02.2017

 

Оглас за вработување

 

Огласот за вработување може да го погледнете целосно на следниот линк.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна