КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

18.03.2019

 

 

Најава за прекин на Контакт центар

 

 

Почитувани,

 

Најавуваме привремена недостапност на Контакт центарот на ден вторник, 19.03 во период од 6 до 8 часот наутро поради спроведување на редовна надградба на системите.

Контакт центарот по завршување на надградбата ќе продолжи да биде 24/7 достапен за сите ваши прашања преку (02)3100 109 или на kontaktcentar@stb.com.mk

 

Стопанска банка АД – Скопје

75 години на ваша страна