header image

Најава за надградба и недостапност на сервиси за 12. 9. 2021

10. 9. 2021

Најава за надградба и недостапност на сервиси за 12. 9. 2021

 

Почитувани,
 
Согласно годишните планови за одржување и надградба на IT системите, најавуваме прекин во достапноста на дел од нашите сервиси за недела 12. 9. 2021 од 2 до 5 часот наутро. Опфатени ќе бидат: банкомати, POS терминали и брзи плаќања (TOPSI Pay) додека останатите сервиси може да се прикажуваат со задоцнување.
Ви благодариме на разбирањето и трпението во спроведување на овие активности со кои Банката обезбедува континуитет и подобрени сервиси за клиентите.
 
Стопанска банка АД – Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на