КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

10.02.2017

 

MasterCard кредитна картичка БЕЗ КАМАТА

 

Ја почнавме Новата година со замрзната каматна стапка, па за сите ново одобрени апликации за MasterCard кредитни картички од 28.12.2016 до 28.02.2017 во примена ќе биде каматна стапка од 0% годишно, за сите купувања до 31.03.2017.

Посетете ги нашите филијали или поднесете барање во секое време на https://apply.stb.com.mk/  или преку Ало кредит на 15100.

 

По истекот на промотивниот период во примена ќе биде редовната годишна каматна стапка од 10.13% за приматели на плата во Стопанска банка. За дополнителни информации околу бесконтактната MasterCard кредитна картичка прочитајте тука.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна