header image

Летна кредитна понуда за сечиј вкус!


13.07.2020

 

 Летна кредитна понуда за сечиј вкус!Стопанска банка АД – Скопје на своите клиенти им нуди широк избор на кредитни производи со летна промотивна понуда. Одберете го производот кој ви одговара на потребите и поднесете барање телефонски преку Ало кредит на (02)15110, преку интернет на alokredit.mk или во една од нашите филијали.


ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ ДО 25.000 евра БЕЗ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

За апликации примени од 09.07.2020 важат следните услови
•    5,50% гарантирана каматна стапка за првите 2 години, за кредити со животно осигурување или со осигурување од незгода како и
•    БЕЗ административни трошоци


СТАНБЕН КРЕДИТ

За апликации примени во периодот од 01.07.2020 до 31.07.2020 важат следните услови:
•    БЕЗ административни трошоци
•    БЕЗ трошоци за процена
•    БЕЗ нотарски трошоци за воспоставување на заложно право како и упис на заложното право во Агенцијата за Катастар на недвижности (за нови пласмани)
•    Избор на гарантирана каматна стапка во период од првите 5 или првите 10 години.

КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Master Card
4,9% каматна стапка со важност до крајот на 2020 година, за сите нови MasterCard Standard кредитни картички примени до 30.09.2020

VISA Gold
5,5% Каматна стапка со важност до крајот на 2020 година, за сите нови VISA Gold кредитни картички одобрени до 31.12.2020


ПОТРОШУВАЧКИ ОБЕЗБЕДЕН КРЕДИТ

За апликации примени до 31.07.2020 важат следните услови
•    БЕЗ административни трошоци
•    БЕЗ трошоци за процена
•    БЕЗ нотарски трошоци за кредити со нова изложеност во СБ во износ над 10.000 ЕУР
•    За обезбедени кредити пакетирани со животно осигурување намалени фиксни каматни стапки за -0,2 п.п за кредити обезбедени со недвижен имот и -0,1 п.п. за кредити со залог на депозит.

Подетални информации за секој од производите како и информативен калкулатор за пресметка на месечната рата се достапни на нашата интернет страница и на бесплатната мобилна апликација.


Стопанска банка АД – Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.