КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

28.12.2018

 

Известување за работно време на филијалите 31.12.2018

 

Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека на ден 31.12.2018 (понеделник), филијалите на Стопанска банка АД – Скопје ќе работат до 16:00 часот.
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви гo честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна