КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

29.12.2017

 

Известување за ненадеен прекин на i-bank услугите

 

Почитувани клиенти,

 

Нашиот тим се соочи со ненадеен прекин на i-bank услугите и работи на брзо отстранување на проблемот. Поради прекинот недостапни се e-banking, m-banking и phone banking услугите на Банката.

По надминување на состојбата, сервисите повторно ќе бидат достапни 24/7.

Се извинуваме за евентуални непријатности и ви благодариме на разбирањето. За дополнителни информации обратете се во нашиот 24/7 контакт центар (02)3100 109.

 

Среќни празници од тимот на Стопанска банка АД - Скопје