КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

 

28.03.2018

 

Огласи за вработување во Сектор за информатичка технологија

 

1. Огласот за вработување на Аминистратор на бази на податоци и апликации може да го отворите тука.

2. Огласот за вработување на Администратор на картичен систем може да го отворите тука.

3. Огласот за вработување на Администратор на систем може да го отворите тука.

4. Огласот за вработување на аналитичар / програмер може да го отворите тука.

 

Вашите CV-а може да ги прикачите на овој линк за аплицирање.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна