header image

Информација за неработен ден 8. 9. 2021

7. 9. 2021

 

Информација за неработен ден 8. 9. 2021

 

Почитувани,

 

по повод Денот на независноста, национален празник, ве информираме дека филијалите на Стопанска банка АД - Скопје нема да работат на ден 8. 9. 2021 (среда). Со редовно работно време филијалите продолжуваат од четврток 9. 9. 2021година.

На располагање остануваат i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка. Остануваме достапни 24/7 преку: АлоКредит 15110 или Контакт центар (02)3100 10.

Го честитаме јубилејниот 30ти Ден на независноста!

 

 

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на