header image

Информација од процесинг центарот

21. 9. 2021

 

Информација од процесинг центарот

 

Почитувани,

По информација добиена од процесинг центарот кој соработува со Стопанска банка АД – Скопје, најавуваме можни краткотрајни прекини во процесирањето на трансакциите во временскиот интервал од 00:30 до 05:30 часот на ден 22. 9. 2021 година (среда) со цел надградба на IT системите во согласност со глобалните стандарди на VISA и MasterCard.
Во текот на овој временски интервал можно е да бидат одбиени трансакции со платежните картички во трговска мрежа и на банкомат.

Ви благодариме на разбирањето.

Стопанска банка АД - Скопје

Аплицирај online

МОЖЕ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на