header image

Филијала Автокоманда

08.06.2017

 

Соопштение за работата на филилјала Автокоманда

 

Почитувани клиенти,

 

Поради изведување на градежни работи, ве известуваме дека филијалата Автокоманда нема да работи од 10 до 18.06.2017 година. Воедно и банкоматот во филијалата ќе биде вон употреба.

Сепак, за задоволување на потребите на клиентите, Банката одлучи филијалите Бит Пазар и Ченто да работат со продолжено работно време во дадениот период а на клиентите секако им остануваат на располагање и сите други наши филијали во Скопје.

Работно време на филијалите:

  • Бит Пазар понеделник - петок од 8:30 до 17:00 и сабота од 9:00 до 13:30 часот
  • Ченто од понеделник - петок од 8:30 до 17:00

 

Ви благодариме на разбирањето и поддршката. За сите дополнителни информации обратете се во нашиот 24/7 контакт центар.

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.