header image

Добитници од анкета за СББ клиенти

07.04.2017

 

Извлечени добитници од анкетата за СББ клиенти

 

Почитувани клиенти,

 

Годишната анкета помеѓу СББ клиентите е комплетирана и во моментот Банката спроведува анализа на податоците кои имаат за цел подобрување на услугата и понудата која е достапна за овој конкретен сет на клиенти.

Согласно најавата, Банката по случаен избор извлече 5 добитници кои до 31.12.2017 ќе имаат можност да користат пакет на попусти и ослободувања од трошоци што конкретно се состои од:
•    Намалување на провизиите на денарскиот платен промет за хартиени налози извршени преку шалтер со примена на провизиите наменети за e-banking трансакции
•    Ослободување од трошокот за месечно одржување (водење) на сметката
•    50% попуст на трошокот за токен за e-banking
•    Ослободување од годишно членство за Visa Business

 

Добитниците посочени на списокот во продолжение, ќе бидат повикани од колегите на нашиот контакт центар во текот на следната недела.

  • ПРОТЕКТПЛАСТ ДОО НЕГОТИНО
  • БЕСТ НЕТ ГРУП ДООЕЛ СКОПЈЕ
  • ПЗУ АЛЕКСАНДАР МЕДИКА ПЕХЧЕВО
  • ТЕС ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ СКОПЈЕ
  • ЗЛАТКОМ-БОГ УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛ

 

Благодарност до сите учесници во анкетата и честитки за среќните добитници.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.