header image

Добитници на годишна анкета 2018

30.04.2018

 

Извлечени добитниците од годишната анкета на СБ - 2018

 

 

Почитувани клиенти,

 

Ги извлековме добитниците кои учествуваа и комплетно ја одговорија годишната анкета на Стопанска банка за 2018 година. Ова се среќните добитници:

 

Добитник на ЛапТоп

Име Презиме: П. М.

ID: 2842394

Адреса: Јорго Османо бр.32, Битола

 

Добитник на Велосипед 1

Име Презиме: А. Д.

ID: 2059818

Адреса: Венјамин Маџуковски бр.4/3-9, Скопје

 

Добитник на Велосипед 2

Име Презиме: Б. Ј.

ID: 583659

Адреса: Крум Вранински бр.17, Кочани

 

Добитник на Велосипед 3

Име Презиме: А. М.

ID: 13176

Адреса: Вељко Влаховиќ бр 2-1/1, Кавадарци

 

Добитник на 30.000 денари

Име Презиме: М. А.

ID: 6276

Адреса: Иван Аговски бр.5, Скопје

 

Клиентите ќе бидат известени од страна на нашиот контакт центар околу подигнување на наградата.

Им благодариме и на остатнатите клиенти кои придонесоа да имаме појасен увид за нашето секојдневно работење. 

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

 

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.