КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 ОКТОМВРИ, 1000 СКОПЈЕ

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

ПРОМОЦИИ

 

 

Кредитнa картичка VISA GOLD

Подготвени за ексклузивното друштво? Виза ГОЛД кредитна картичка со 5,5% каматна стапка

Аплицирајте за промотивната понуда за ВИЗА ГОЛД кредитната картичка со намалена каматка стапка од 5,5% за сите трансакции до крајот на 2018 година. Промоцијата важи за сите нови картички поднесени до крајот на 2018 година. 

Колку побрзо ја добиете Вашата ВИЗА ГОЛД кредитна картичка толку побрзо ќе уживате во придобивките од намалената каматна стапка.

 

VISA Gold CASH BACK Програма

И оваа година Стопанска банка на корисниците на VISA Gold кредитните картички им доделува месечен CASH BACK (враќање на готовина) во висина од 1% од прометот направен во трговската мрежа. CASH BACK програмата ја вклучува секоја трансакција која е направена на продажно место во државата и во странство, како и сите трансакции направени на домашни и странски интернет страници. Единствен предуслов за добивање на CASH BACK е секој месец прометот во трговија да изнесува најмалку 10.000 МКД, односно минимален CASH BACK од 100 МКД.

 

Готовинските трансакции, оние на банкомати и во филијали, не се дел од пресметката на месечниот CASH BACK.

 

Максимален CASH BACK во текот на еден месец изнесува 12.000 МКД.

 

Стопанска банка АД - Скопје, како општествено одговорна банка, продолжува и со Хуманитарниот Програм, во кој учествуваат сите корисници на VISA Gold кредитните картички. Имено, без никаков дополнителен трошок за корисниците, со секоја трансакција направена со Вашата VISA Gold картичка, Банката донира во хуманитарни цели. Односно, со секоја трансакција во износ до 5.000 МКД, Банката издвојува 5 МКД за хуманитарни цели, додека пак со секоја трансакција на споменатиот износ овозможувате донација од 10 МКД. Со користењето на картичката, не само што добивате најдолг грејс период (до 50 дена), уживате во премиум статусот и поволностите кои ги нуди, туку и го зголемувате Вашиот придонес кон заедницата.

Изборот на донацијата од собраните средства ќе биде направен во соработка со корисниците на VISA Gold картичките во текот на годината.

 

Кредитни картички - АТМ

ПРОМО КЕШ ВИКЕНД


ПРОМОЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА! Корисниците на Visa/MasterCard кредитните картички на Стопанска банка секогаш добиваат повеќе. И во оваа година СБ ја продолжува промотивната понуда со можноста за подигнување на готовина без провиција во текот на последните викенди од секој месец во 2018 г. Промотивната понуда важи само за подигнувањето на готовина од банкоматите на Стопанска банка.

 

Месец Промо Викенд
Јануари 26.01 - 28.01.2018
Февруари 23.02 - 25.02.2018
Март 30.03 - 01.04.2018
Април 27.04 - 29.04.2018
Мај 25.05 - 27.05.2018
Јуни 29.06 - 01.07.2018
Јули 27.07 - 29.07.2018
Август 24.08 - 26.08.2018
Септември 28.09 - 30.09.2018
Октомври 26.10 - 28.10.2018
Ноември 23.11 - 25.11.2018
Декември 28.12 - 30.12.2018

 

 

Кредитни картички - филијала

КЕШ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА

Instant_kes_web_EN

ПРОМОЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА!

Повлекување на кеш на рати без камата само во филијалите на СБ. Дневниот лимит за повлекување е помеѓѕ 6.000 и 30.000 МКД и банката за услугата наплатува провизија од 5% од подигнатиот износ. Можност за повлекување готовина до 10 рати без камата за износи до 15.000 МКД и до 12 рати без камата за износи од 15.001 до 30.000 МКД.