header image header image

i-bank store

За i-bank store

i-bank store е филијала специјализирана за i-bank иновативните банкарски канали.Оваа современа концепт филијала ви нуди:

  • Пристап до i-bank услугите со помош на специјално обучен тим постојано подготвен да Ви помогне
  • Пријатна и опуштена атмосфера со природна вертикална градина и видео информации придружени со свежо подготвено кафе
  • Интерактивен дел со симулатор на мобилна апликација, уникатна игра „Пчелка“ за Kinect како и други X-box интерактивни видео игри
  • Едукативни работилници, предизвикувачки презентации, семинари и примена на современената технологија во секојдневниот живот преку нашите редовни настани
  • Пристап до интернет преку wi-fi hot spot кој ја опслужува и околината на i-bank store 24 часа на ден

Работно време и локација

Работно време

Понеделник - Петок од 09 до 18 часот

Контакт информации: 

тел: 02/3295 285; 02/3295 286

e-mail: i-bankstore@stb.com.mk


Локација

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на