header image header image

Вози право, вози здраво vol. 6

#ВПВЗ

6та ревијална трка “Вози право, вози здраво“ УСПЕШНО ЗАВРШИ

 

Повторно го преплавивме градот со велосипеди, тротинети, ролерки, бебешки колички и насмеани лица!

Ги повикавме сите граѓани на Скопје кои сакаат низ центарот на Градот слободно да ги возат своите велосипеди, ролерки, тротинети (електрични или обични), скироли и бебешки колички да ни се приклучат на најмасовното возење по улиците ослободени од автомобили. Настанот се одржа на 5 јуни, недела со СТАРТ од 18 часот од Порта Македонија и забава и лотарија на целта во Градскиот парк.

 

Подигнување на редни броеви

Редните броеви од регистрацијата се подигаа од нашата i-bank store филијала од 10 - 18ч среда 1 јуни до петок 3 јуни како и во сабота, 4 јуни, од 12 до 20 часот.

НАПОМЕНА:

Подигнување на редни броеви пред стартот не беше овозможено

На целта во Градскиот парк, сите регистрирани учесници кои ги подигнале своите бројчиња и учествувале на трката учествуваа во вредната лотарија и се освежија со пијалок, сладолед или грицки.
За доброто расположение на присутните се погрижија Kraft продукција, ConTruDJ, како и водителите Марко и Цеце.

Лотарија

За сите учесници, покрај ВПВЗ репрезентацијата имаше и вредна лотарија која овојпат вклучуваше:

- 10 SPECIALIZED велосипеди
- 10 Apple Watch
- 20 JBL Clip 4 + торби за велосипед

Банката обезбеди и ваучери за сладолед, пијалок, грицки, вода со што го освеживме пристигнувањето на целта и можевме да уживаме во добрата забава.

Совети и Препораки

Како и досега, нашите препораки за безгрижно учество на ВПВЗ се:
- не се оддалечувајте од вашето друштво, ова посебно важи за децата. Погрижете се детето да знае како да ве контактира во случај да се разделите.
- внимавајте на своите работи и не ги оставајте без надзор
- дојдете најмалку 15 минути пред стартот на трката за да ги чуете сите насоки и препораки за трката
- не брзајте, трката е од ревијален карактер и првите на целта нема да бидат посебно наградени
- бидете на целта за време на лотаријата, доколку не се пријавите кога ќе биде извлечено бројчето, истото ќе биде поништено и ќе биде извлечен нов добитник
- внимавајте на брзината и на безбедноста. Во случај на незгода, ангажирани ќе бидат возила на брзата помош кои ќе може да ви помогнат. Побарајте некој од нашите волонтери кои ќе бидат распределени на стартот, долж патеката и на целта во паркот.
- очекуваме пријатни временски услови, но секогаш е добро да бидете заштитени од UV зрачење

- Банката ќе обезбеди услови за учесниците да можат соодветно да се ослободат од отпадоците затоа што нагласено внимание ќе биде посветено на хигиената и за време на одржувањето на настанот како и по завршувањето на истиот.

НАПОМЕНА!

Банката информира дека работи согласно законската регулатива за заштита на лични податоци и дека личните податоци во процесот на регистрација се собираат и обработуваат само за потребите на целосна реализација на ревијалната трка и по нејзино завршување истите ќе бидат избришани и уништени согласно регулативата. Настанот ќе биде сниман и фотографиран со цел промоција на истиот во медиумите. Видеото и фотографиите ќе бидат објавени на Facebook страницата на Стопанска банка.

Сите добитници при подигнување на наградата ќе треба да се пријават кај волонтерите со цел евидентирање на личните податоци потребни за исплата на персонален данок.

Со поднесување на формата за регистрација, потврдувате дека сте лично одговорни за своите активности и постапки за време на ревијалната трка и дека ќе се грижите за себе и за својот личен имот. Банката не превзема одговорност за однесувањето и постапките на учесниците како и евентуалните повреди или оштетувања на учесниците или нивниот личен имот за време на ревијалната трка и настанот.

 

Впечатоци од претходните изданија на #ВозиПравоВозиЗдраво

Видеа

Вози Право Вози Здраво 5

Вози Право Вози Здраво 4

Вози Право Вози Здраво 3

Вози Право Вози Здраво 2

Вози Право Вози Здраво 1

Фотографии

ВПВЗ 5

ВПВЗ 4

ВПВЗ 3

ВПВЗ 2

ВПВЗ 1

 

СЕ ГЛЕДАМЕ НА СТАРТОТ!

Добитници од лотаријата на ВПВЗ 6

На сцената од лотаријата извлечени беа 41 вредна награда и им честитаме на овогодинешните добитници!:

 1. Вредносен ваучер од Град Скопје 4202 Оља Тошева
 2. SPECIALIZED велосипед 7081 Зорица Ставрова
 3. SPECIALIZED велосипед 2138 Жарко Анѓелковски
 4. SPECIALIZED велосипед 173 Оливер Ристиќ
 5. SPECIALIZED велосипед 1793 Велика Атанасова
 6. SPECIALIZED велосипед 7014 Јана Николовска
 7. SPECIALIZED велосипед 2511 Марина Маленко Дамјанова
 8. SPECIALIZED велосипед 4918 Илија Станишев
 9. SPECIALIZED велосипед 4793 Даниела Наумоска
 10. SPECIALIZED велосипед 4818 Матеј Павловски
 11. SPECIALIZED велосипед 1545 Билјана Јосифоска
 12. APPLE watch 5947 Катерина Стефаноска
 13. APPLE watch 7439 Ристо Алексовски
 14. APPLE watch 1446 Бранко Стевковски
 15. APPLE watch 5568 Димче Димовски
 16. APPLE watch 3083 Стефан Станковиќ
 17. APPLE watch 6076 Мила Антова
 18. APPLE watch 5850 Есат Реџепи
 19. APPLE watch 6431 Даниела Каракулева
 20. APPLE watch 3540 Христијан Шекеров
 21. APPLE watch 5196 Симон Бакаловски
 22. JBL + торба 5644 Мартина Богатинов
 23. JBL + торба 5168 Предраг Стојкоски
 24. JBL + торба 1952 Мазес Мемед
 25. JBL + торба 6242 Елена Ангелова Китановска
 26. JBL + торба 7624 Лукас Милонас
 27. JBL + торба 1396 Марјан Мартиновски
 28. JBL + торба 1340 Филип Ивановски
 29. JBL + торба 418 Михаела Алексовска
 30. JBL + торба 2683 Лука Бурмузоски
 31. JBL + торба 2595  Кристина Тасевска
 32. JBL + торба 3330 Снежана Враговска
 33. JBL + торба 6584 Ели Лукановска
 34. JBL + торба 1918 Амра Еминовска
 35. JBL + торба 2607 Никола Котев Стоименов
 36. JBL + торба 2546 Сара Таневска
 37. JBL + торба 5939 Горан Илиевски
 38. JBL + торба 6410 Ива Цветановска
 39. JBL + торба 757 Маја Трпчевска
 40. JBL + торба 7369 Анастаси Србиновска
 41. JBL + торба 6543 Анастасија Јакчулева

Фотографии и видео од ВПВЗ vol. 6

На Facebook страницата на Банката објавен е фото албумот од овогодинешното, шесто издание на „Вози право, вози здраво“

Видеото од настанот е во изработка.

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.