header image

Update for Windows Mobile m-banking users

25.02.2019

 

Update for Windows Mobile m-banking users

 

Due to the significant decrease in the number of Windows Mobile users on the market, as well as globally, we inform you that as of 1/3/2019 SB’s m-banking application will no longer be available for downloading via Windows Mobile Store.

Our free m-banking application will continue to be available for iOS and Android mobile devices and SB will continue to invest in development and upgrade of its functionalities for these two OS’s.

 

Stopanska banka AD – Skopje

75 years on your side

Apply online
24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.