header image

Third phase of planting for "Green Wall" campaign

 

 

30.10.2023

 


Third phase of planting for "Green Wall" campaign

 


The third phase of planting for "Green Wall" campaign started today with 210 new evergreen seedlings intended for the wider city area.


Our team joined the teams of PE "Parks and greenery" - Skopje in planting seedlings along ASNOM Boulevard, from where we share the photos.
We continue to create a cleaner living environment with the action that has so far provided more than 700 seedlings for the City of Skopje.

 

Stopanska banka AD - Skopje
On your side

 

   

 

 

 

 

Apply online
24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.