header image

Stopanska Banka with changes in interest rates on transaction accounts and demand deposits of legal entities

15.07.2019

 

Stopanska Banka with changes in interest rates on transaction accounts and demand deposits of legal entities


According to the current market movements, SB will calculate and pay interest at the interest rate of 0.00% p.a. on the positive balance of transaction accounts and sight accounts in denars and in foreign currencies of legal entities.
The amendments are valid from 15.07.2019 and refer to the existing and newly concluded agreements on transaction accounts and deposits.

Apply online
24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.