header image

Fees on foreign account for legal entities

22.06.2018

 

Introducing of fees on foreign account for legal entities

 

Dear clients,

 

Please be informed that starting from 01.07.2018 Stopanska banka AD Skopje(SB) is introducing fees on foreign accounts for legal entities-residents and nonresidents as follows:

 

1. Account maintenance

 

  • For client in SB resident, amount of MKD 25 ( on monthly basis per account)
  • For client in SB nonresident, amount of EUR 5(on monthly basis per account))

2. Closing of account

  • For client in SB resident, amount of MKD 500
  • For client in SB nonresident, amount of EUR 20

 

3. Document analyses identification for client nonresident legal entity EUR 25

4. Activation of blocked account for client nonresident legal entity EUR 10

 

Payment of fees is in accordance with Tariffs for legal entities (tariff items 1.34;1.35; 1.36 and 1.37  from tariffs for legal entities)

For detailed fees information’s please visit our branch offices, call our Contact Center on phone (02) 3 100-109 or visit our official web site.

 

Stopanska Banka AD - Skopje

 

Apply online
24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.