header image

Branches closed due to holiday

27.08.2018

 

Branches will be closed on 28.08 (Tuesday), national holiday

 

Dear clients,

 

due to the national holiday Holly Mother, the branches of Stopanska banka AD - Skopje will be closed on Tuesday 28.08.2018.

You have the i-bank services 24/7 at your disposal, our ATM network and you can use your payment card in the broad merchant network.

 

The Stopanska banka team wishes you a happy holiday.

 

Stopanska banka AD - Skopje

On your side

Apply online
24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.