header image

Announcement on Temporary Suspension of Selected Services

11. 2. 2022

 

Announcement on Temporary Suspension of Selected Services

 

Dear customers,

We would like to inform you that during the early hours of 12.2.2022 from 00:30 until 2 a.m. you may find that some of these services are temporarily suspended due to necessary updates and maintenances:

  • ATM network
  • POS terminal network
  • payment card use at domestic or foreign merchants

We appreciate your understanding.

Stopanska banka AD - Skopje
On your side

Apply online
24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.