header image

Phone banking

Phone banking is a service that is available 24 hours a day, 7 days a week on the Contact Center telephone number (02) 3100 109.

 

Functionalities

  • Transfer of funds from account to account
  • Payment of all types of bills and instalments for loans and cards
  • Checking the balance of accounts, cards, deposits, etc.
  • Change and registration of PIN for phone banking
  • Consultation with an agent and many other services.

FAQ for i-bank


 

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.