header image header image

Контакт информации

Контакти

Оддел за тргување

Тел: (02) 3295-407; 3295-406; 3295-405
Факс: (02) 3295-551 

e-mail: broker@stb.com.mk 

Оддел за чување на хартии од вредност

Тел: (02) 3295-356; Факс: (02) 3295-551 

e-mail: custodySB@stb.com.mk 


Мирјана Трајановска

Сениор Директор за ликвидност и финансии
Тел. 02 3295-101
mirjana.trajanovska@stb.com.mk

Катерина Илиќ Нонкуловска

Директор на Дирекција за работа со ХОВ
Тел. 02 3295-407
katerina.nonkulovska@stb.com.mk

Емилија Вукичевиќ

Лиценциран брокер и Инвестиционен советник
Тел. 02 3295-405(6)
emilija.vukicevic@stb.com.mk

Елисавета Поповиќ

Лице одговорно за чување на хартии од вредност
Тел. 02 3295-356
elisaveta.manakovska@stb.com.mk

Весна Лозановска

Директор на Дирекција за позадинско работење / Back Office
Тел. 02 3295-110
vesna.lozanovska@stb.com.mk 

Соња Јордановскa

Позадинско работење / Back Office
Тел. 02 3295-463
sonja.jordanovska@stb.com.mk

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на