КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

 

Вози од срце - кампања по повод 75 годишнината од основањето на Стопанска банка АД - Скопје

 

 

Приклучете се во акцијата за собирање на 1.000.000 километри извозени со велосипед во рамки на кампањата „Вози од срце“. Стопанска банка АД - Скопје повикува секој од нас да се грижи за своето здравје и за своето окружување преку редовна физичка активност која дополнително е и можност за брз и лесен транспорт - велосипедизмот. Покрај тоа што ќе се грижите за своето срце, со собирање на 1.000.000 километри заедно, Банката ќе донира медицинска опрема за Одделот за кардиологија, при Државната клиника за детски болести. На тој начин, заедно се грижиме за подобро здравје и на срцата на децата во Македонија.

 

 

 

 

Кампањата е едноставна, дознајте повеќе на www.voziodsrce.mk и приклучете се со својот STRAVA профил кој ги мери сите километри извозени на велосипед и ги додава на едно место. Се што треба да направите е да не заборавите пред секое возење да ја уклучите апликацијата STRAVA.

 

Најголем број на извозени километри заедно секако ќе имаме и на 5тото издание на Вози право, вози здраво, па не заборавајте да ја уклучите апликацијата пред стартот на 08.06 од 17 часот.

 

 

Стопанска банка АД - Скопје

75 години на ваша страна