КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Спонзорства и Донации


2015

СПОНЗОРСТВА

ДОНАЦИИИ
Спонзор на УАЦС студенти Донација на детска опрема за жртвите од поплавите во Србија и Босна и Херцеговина
Спонзор на  60 години јубилеј на градинка"Детска Радост" Донација на Црвен Крст 2015
Спонзор на книгата на проф. Вељанд Рамадани ЈИЕ Универзитет Донација на Велодромот од кампањата #ВозиПравоВозиЗдраво
Спонзор на New mans business accelerator "NASA Bootcamp"  
Спонзор на Охридски Летен Фестифал 2015  
Спонзор на Clear View семинар за мали и средни претпријатија  
Спонзор на Тетовски Културен фестивал  
Спонзор на Прилепски Пиво фест 2015  
Спонзор на фестивал "Ратевски Бамбурци"  
Спонзор на книжевна награда Табернакул  
Спонзороство на 2ца студенти од ЈИЕ Универзитетот  
Спонзор на "Струмичкиот карневал 2015"  
Спонзорство на Економскиот факултет Св. Кирил и Методиј