КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Спонзорства и Донации

 

2013
СПОНЗОРСТВА ДОНАЦИИ
Спонзор на Фудбалска Федерација на Македонија Донација на Ана Ангеловска за студирање на Универзитетот Харвард, САД
Спонзор на 40-от Шарпланински куп Донација за изградба на црква " Св. Константин и Елена "
Донација за Детска Клиника - Скопје
Спонзор на летниот музички фестивал „Balkan Music Square" Донација за изградба на црква " Пресвета Богородица " во с. Галичник
Спонзор на Струмичкиот карневал 2013  
Спонзор на " Strumica Open Fest"
 
Спонзор на „Пиво Фест“